Startup

Az elmúlt években kisebb fajta „ipari forradalom” szemtanúi lehetünk, ami az újonnan induló vállalkozásokat illeti.
Sorra jelennek meg vállalkozások innovatív, magas növekedési potenciállal kecsegtető ötleteikkel, sokszor szakítva a hagyományos értelemben vett termékfejlesztési procedúrákkal.
Megtapasztalva ezen új igényt, úgy döntöttünk, hogy sok éves termékfejlesztési, termékgyártási tapasztalatinkat ezen induló startup vállalkozások rendelkezésére bocsátjuk, hogy ezzel is támogassuk az innovatív termékek sikeres piaci megjelenését.

A speciális startup igényekhez igazodva, az alábbi elvek mentén dolgozunk:

  • Rugalmasak vagyunk – tudjuk, hogy a prototípus tervei akár hétről-hétre megváltozhatnak a kísérleti gyártás során leteszteljük, hogy a tervező asztalnál megszületett elképzelések hogyan működnek a valóságban. Nem kifogásokat keresünk, hanem a működő megoldásokra fókuszáló javaslatokat teszünk.
  • Elvégezzük a sorozatgyártáshoz szükséges gépek, segédeszközök tervezését és költséghatékony legyártását.
  • Összeszereljük a végterméket és gondoskodunk a megfelelő minőség ellenőrzésről.
  • Gyártástechnológiai kapcsolatrendszerünk révén széles körű támogatást nyújtunk az egyes speciális alkatrészek legyártásához (műanyag fröccsöntéstol kezdve a lézervágásig vagy elektronikai alkatrész beültetéstol kezdve a CNC megmunkálásig) eljuttatjuk a végterméket a felhasználók számára.
Számos nemzetközi logisztikai partnerrel dolgozunk, annak érdekében, hogy mindig az igényekhez legjobban illeszkedő, költséghatékony logisztikai megoldást javasolhassuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legismertebb hazai startup, a RingClock minket választott a gyártástechnológiai fejlesztéshez és a sorozatgyártás megvalósításához.

Keressen meg Ön is minket!